-13%

Fujitsu Prestige 7 inkl. totalmontage. 5 ÅRS TOTALGARANTI

13.499,00 DKK

Yderligere produktinfo

Optimal til helårshuset
Eller ren forkælelse til sommerhuset

Fujitsu Prestige er optimal som primær varmekilde med sin høje SCOP-værdi sammen med bevægelsessensoren, der lige giver en ekstra besparelse på varmeregningen. Det kan mærkes ved mange timers fuldtidsdrift. Indedelen er markedets mindste i A+++ klassen og sammen med det prisvindende design er den ikke bare flot, men også diskret, hvilket tiltaler mange.

Fujitsu Prestige er varmepumpen til kunden, hvor kun det bedste er godt nok, eller hvor størrelse og design er afgørende. Den meget lydløse drift er yderligere suppleret med Low-noise funktion. Ethvert sommerhus vil føle sig forkælet med en Fujitsu Prestige, som kan betjenes med den originale Fujitsu APP, hvorfra 10°C funktionen selvfølgeligt kan styres.

  • Miljøvenligt kølemiddel
  • SCOP 5,12
  • inkl. wi-fi (kan fravælges)
  • Kølekapacitet 2.0 kW. (0,9-3,2)
  • Varmekapacitet 2.5 kW. (0,9-5,2)
  • frit valg mellem fødder, vægbeslag
  • Prisen er inkl. total montage som beskrevet nederst. Bestiller du her i shoppen bliver du kontaktet med henblik på montage. Du er også velkommen til at ringe eller skrive for bestilling. Betaling finder først sted når montagen er udført

TOTAL MONTAGE INDEHOLDER NEDSTÅENDE:

Montage indeholder montage samt alle nødvendige materialer op til 4 meter mellem ude og inde del. inkl. vægbeslag eller fødder
pr påbegyndt ekstra meter rørføring inkl. alle montagematerialer faktureres 375 Kr. inkl. moms. Er der ikke lovpligtig jordinstallation i huset faktureres der 399,- inkl. moms for jordspyd inkl. montagesæt som er lovkrav til pumpen. Ønskes der udvendige sorte kabelbakker faktureres ekstra 79,- kr. pr. løbende meter. El installation udføres til nærmeste El udtag. (der laves fast installation) Skal der trækkes kabel til tavle eller anden fordeler sted faktureres det på timeløn plus eventuelle materialer.
Udført af KMO samt VE godkendt montørvirksomhed.

Prisen er gældende ved max 60 km kørsel fra 6830 Nørre Nebel. Ring eller skriv for andre installationssteder. 

Se energimærke samt datablad her.

energimaerke_fujitsu_kg_07 fujitsu_prestige

 

 

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.