Serviceeftersyn

Godkendt serviceeftersyn af din varmepumpe

DET ER ALTID EN RIGTIG GOD IDE


Uanset om du har en luft/luft - luft/vand eller jordvarme så er det altid en god ide med et årligt serviceeftersyn. Og husk at i de fleste tilfælde er det faktisk lovpligtigt. Når et varmepumpeanlæg indeholder mere end 1 kg. kølemiddel skal der foretages et årlig serviceeftersyn. Langt de fleste luft/vand og jordvarme indeholder mere end 1 kg.  Selvom dit anlæg indeholder under 1 Kg. anbefales det stadig med et service og sikkerhedseftersyn. Ofte er det også et krav fra leverandøren for at opretholde garantien.

HVORFOR SERVICE?


Når vi udfører service på en varmepumpe gøres det efter producentens anvisninger. Dette er mange gange med til at opretholde din garanti, samt en eventuel forlænget garanti på din pumpe.


Der skal og bør foretages service på din pumpe både for at opretholde en optimal drift, men også for at sikre at alle indstillinger er korekte, at der ikke er tegn på utætheder, filtre ikke er stoppede, der er korrekt tryk i ekspansionsbeholdere, kølemiddelkreds, vandsystem, brinekreds og at der ikke er mekaniske fejl eller fare for kommende fejl eller skade. Alt dette foretages for at sikre en optimal drift og for at forhindre at der i værste tilfælde kan ske personskade for dig eller din familie.

Vi tilbyder lovpligtig sikkerheds- og serviceeftersyn

fra kun 699,- kr inkl moms for luft/luft

og fra kun 899,- kr inkl moms for luft/vand eller jordvarme. Naturligvis faguddannet og autoriseret montør. 

DETTE FORETAGES TIL SERVICE


Ved luft/luft anlæg

Visuel kontrol af ude- samt inde del. Specialrens af indedel, specialrens af udedel. kontrol af tryk og temperaturer med godkendt udstyr. Rens af filtre. Eftersyn af konsol, ophæng, vibrationsdæmpere, sikkerhedsafbryder samt afløb og bortledning af kondens. 

Godkendt servicerapport leveres på mail efter besøg.

Der kan være eftersyn af punkter ud over det nævnte, i forhold til fabrikantens anvisninger.


Ved luft/vand anlæg

Visuel kontrol af ude- samt indedel. Rens af filtre, snavsefiltre på vandside, cirkulationspumper, eftersyn af tryk i ekspansionsbeholdere Specialrens af udedel. kontrol af tryk og temperaturer med godkendt udstyr. Rens af filtre. Eftersyn af konsol, ophæng, vibrationsdæmpere, sikkerhedsafbryder samt afløb og bortledning af kondens. 

Godkendt servicerapport leveres på mail efter besøg.

Der kan være eftersyn af punkter ud over det nævnte, i forhold til fabrikantens anvisninger.


Ved jordvarme anlæg

Visuel kontrol af indedel. Rens af filtre, snavsefiltre på vandside, cirkulationspumper, eftersyn af tryk i ekspansionsbeholdere, kontrol af tryk og temperaturer med godkendt udstyr. Rens af filtre. Eftersyn af konsol, ophæng, vibrationsdæmpere, sikkerhedsafbryder. Kontrol af frostsikring i brinevæske, glykol eller sprit.

Godkendt servicerapport leveres på mail efter besøg.

Der kan være eftersyn af punkter ud over det nævnte, i forhold til fabrikantens anvisninger.

Udfyld nedenstående formular og du modtager snarest uforpligtende tilbud på servicebesøg pr. mail. 

 
 
 
 
 
 
Jeg har luft/luft anlæg
Jeg har luft/vand anlæg
jeg har jordvarme